Vakantielogie

Huyze Ter Vaete is een charmant en historisch huis dat plaats biedt aan vijf volwassenen. Het is een perfecte plek voor gezinnen of vriendengroepen die willen genieten van een unieke vakantie-ervaring in de historische stad Lo. Het huis is volledig gerenoveerd en biedt alle moderne voorzieningen die nodig zijn voor een comfortabel verblijf. Elektriciteit, gas en internet zijn inbegrepen in de huurprijs.

De keuken is volledig uitgerust met alles wat nodig is om heerlijke maaltijden te bereiden en er is een eethoek waar gasten samen kunnen genieten van hun maaltijden.

Achter het huis is er een mooie en rustige tuin waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de stilte. Het is een perfecte plek om te zitten en te genieten van een kopje koffie in de ochtend of een glas wijn in de avond.

Kortom, Huyze Ter Vaete is een prachtig en comfortabel huis dat de perfecte vakantie-ervaring biedt voor gezinnen of vriendengroepen. Het huis heeft alles wat nodig is voor een ontspannen verblijf, en de locatie is perfect voor het verkennen van de omgeving en het genieten van de rijke geschiedenis en cultuur van de stad Lo.

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Vakantielogie beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Prijzen beginnen bij:

Details

  • Gasten: 5
  • Type Bed: 1 x 2-persoonsbed (180x200cm), 3 x 1-persoonbed (90x200cm)

Beschikbaarheid